Kaikkien aikojen somevaalit

SOME HALTUUN

Kaikkien aikojen somevaalit

Ehdokas, ole edelläkävijä somevaaleissa!

Laita nämä asiat kuntoon, ja olet jo pitkällä. Näistä on hyötyä myös vaalien jälkeen!

Osaatko

Kohdata kannattajasi somessa?
Tiivistää aiheesi, arvosi ja arkesi kiinnostavasti?
Heittäytyä vaikuttajaksi, jonka mielipiteitä kuunnellaan?

Onko sinulla

VAALIFOORUMI, jossa käyt keskustelua? Tämä voi olla henkilökohtainen Facebook tai Instagram sivu, tai erityisesti vaaleja varten luotu somekanava. Valitse sellainen some, joka on sinulle luonteva. Me autamme sinua mielellämme!

TÄRKEÄT TIEDOT yhden linkin päässä?

Ehdokas WWW-sivu, yksinkertaisimmillaan yhden näkymän sähköinen käyntikortti, josta löytyvät yhteystietosi, vaaliteesi eli ydinviesti, sekä tärkeimmät vaaliteemasi, joita ajat. Ei tarvitse ryhtyä ruuneperiksi, mutta pitää erottautua edukseen!

Supertiimi Sanna & Henna on valmiina auttamaan. Tehdään sinulle yhden silmäyksen www-sivu, jossa kiteytyvät tärkeimmät tiedot, ja jota sinun ei tarvitse vaalien aikana päivittää. Varsinainen kampanjointihan käydään kohtaamisissa somekanavilla! Vaalien jälkeen poistamme sivuilta halutessasi viittaukset vaaleihin, jolloin sivu toimii hyödyllisenä sähköisenä käyntikorttina jatkossakin.

Tapasin todellisen innovatiivisen tehokaksikon – Sannan ja Hennan. Tapaaminen oli kaiken lisäksi hauska – nauruhan lisää energiaa, rentouttaa mieltä ja vahvistaa vatsa- ja lantionpohjanlihaksia. En olisi uskonut, että aloituspalaveri lisäisi innostustani, – motivaatiota ja ennen kaikkea uskoa omaa toimintaani kohtaan. Tätä MINÄPYSTYVYYDEN tunnetta tarvitsisi jokainen oman yrityksen markkinointia, uuden työpaikan hakua tai vaaliteemoja miettiessään. Arvosana kymppi plus 😊 – Minna Törnävä, kunnallisvaaliehdokas 2021

Salo Company Yhden silmayksen webbisivu

SINUN NÄKÖINEN SISÄLTÖ?

Tekstiä, kuvia vai videoita? Kaikkia näitä? Jos olet visuaalinen ja videoiden teko ei kauhistuta, mikset kävisi kampanjaa videoilla, verkossa livenä tai stooreja ja reelsejä hyödyntäen?

Somevideovalmennus sisältää tiiviin paketin teoriaa; opit mikä on oleellisinta somevideoiden käsikirjoituksessa, kuvauksessa, editoinnissa ja julkaisussa. Luomme sinulle ikioman videokonseptin, joka istuu päivittäisiin toimiisi ja kuvastaa juuri sinulle ominaisia tarinoita. Teemme valmennuksessa myös ensimmäisen videosi alusta loppuun, joten pääset heti hyödyntämään uusia taitojasi käytännössä. Valmennus kestää noin neljä tuntia. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja uteliaan mielen!  Valmentajana toimii tamperelainen somevideokuningatar Sanna Seiko Salo.

Sannan somevideovalmennus oli innostava ja kannustava – ja toimi erittäin hyvin myös etänä toteutettuna. Rennon ohjauksen takaa paistoi mieletön ammattitaito ja hyvä perehtyminen aiheeseen. Valmennus auttoi ymmärtämään viestin tiivistämisen tärkeyden. Tälle olisi kokemukseni perusteella tarvetta todella monessa organisaatiossa ja monilla ihmisillä. – Minerva Krohn, lääkäri, HUS:n valtuuston pj, kunnallispoliitikko

En ennen osannut editoida ja tekstittää videoitani. Tein videoita harvoin ja hitaasti. Sanna Seiko Salon somevideovalmennuksessa sain päätettyä millä formaatilla videoni teen ja olen saanut niiden tekemisen tehokkaaksi ja vaivattomaksi osaksi päivittäistä viestintääni. – Rosa Meriläinen, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n pääsihteeri

Salo Company Somevideovalmennus

Supertiimisi

kaikkien aikojen somevaaleihin liittyvissä somehaasteissa on Sanna ja Henna. Kun me lyömme viisaat päämme yhteen, kuuluu ja tapahtuu. Yhteistyömme lempinimi on Coppelot Consulting. Miksi tehdä tylsästi, kun voi tehdä yhdessä!

Coppelot Consulting

Sanna Seiko Salo
Kasvuvalmentaja
0504821929
sanna@coppelotconsulting.fi

Henna Havumäki
Kasvun mahdollistaja
0407377526
henna@coppelotconsulting.fi

Coppelot Consulting Sanna ja Henna